You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MirëseviniNë Sallën tonë


Hotel Theranda me një përvojë të gjatë hoteliere për të përmbushur sa më mirë të gjitha nevojat e klientëve ofron edhe sallën luksoze për dasma.
Me një pamje tërheqëse,të ngrohtë dhe ambient shumë komod "Theranda de Lux-e" ofron hapësirë për pritje të deri në 400 personave.
Detyra dhe synimi jonë është që të mirëpresim dhe të shërbejmë në mënyrë cilësore,profesionale dhe efikase të gjithë klientët për të përmbushur sa më mirë ditët më të gëzuara të tyre.
"Theranda de Lux-e" e përshtashme për të gjitha llojet e ahengjeve ju mirëpretë që ditët më të gëzuara ti vulosni me përjetimë të paharruara tek ne.
Me fat dhe të nderuar të ju shërbejmë.