You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MirëseviniNë Petrolin tonë


"Cini Oil" është pikë karburanti që ofron derivate për të gjitha llojet e makinave. Duke ofruar shërbime efikase, cilësore dhe shumë të favorshme ne mundohemi të jemi 24h afër jush për ti shërbyer makinat tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme.
Teksa makina juaj mbushet energji, ju mund të relaksoheni në Restaurantin Ditor i cili gjendet në kuadër të pompës.
Për ta bërë sa më komod udhëtimin tuaj mund të shërbeheni në gjdo kohë edhe në Mini-Marketin me shumë-llojshmëri produktesh.
Ofrojani furnizimin e duhur makinës tuaj duke përdorur derivatet nga "Cini Oil". Gjithmonë të gatshëm për të ju asistuar 24/7 "Cini Oil" është i lumtur të ju mirëpresë në rrugëtimin tuaj.